Alle artiesten

Great Piano's

Algemeen

De uitvoering van Great Pianos heeft twee ongelooflijke zingende pianisten, een gitaar en drums. Verwacht razendsnelle vingers, intense ritmes en vier uur puur entertainment in aanloop naar een magnifieke climax, huiveringwekkende muziek en een onmiskenbaar lonend spektakel zoals het publiek het liefst luistert en kijkt.

Great Pianos is gebaseerd op het Dueling Pianos-concept, dat al jaren populair is in de Verenigde Staten. Op het podium word je gekroond met muzikanten die het publiek actief betrekken en alle eisen van het publiek spelen, van Kings of Leon tot Fats Domino, en de muzikanten hebben een ongelooflijk repertoire. Alles draait om klaviervirtuozen bij Great Pianos, uniek in Nederland. Ze staan letterlijk in het middelpunt van de belangstelling. Het reguliere concert omvat twee duellerende piano’s, zang en dans.

Uw songverzoeken worden gespeeld: “you ask, we play”. Dit is door de tijd heen aangetoond en is uitgegroeid tot uitstekende entertainers zoals een percussionist, een saxofonist, een gitarist en een dj. Laat het feest beginnen! Als alternatief kan het “Small” idee van Great Pianos, dat vergelijkbaar is met de reguliere show maar met twee muzikanten (pianist/zanger/entertainer Plus een drummer), u een fantastische avond bezorgen tegen een gereduceerde prijs. Let op! Minder muzikanten, maar niet minder wild. Het concert wordt versterkt door een DJ, zodat je een non-stop swingende avond hebt.

Promo video

Prijzen

Er zijn een prijzen opgegeven voor deze artiest.

Zoeken