Alle feesten

OntKeetEndt Paasfeest

Algemeen


🐣πŸ”₯✨ OntKeetEndt Paasfeest is terug en beter dan ooit! πŸŽ‰ Dit jaar vieren we niet alleen een knallend feest in de tent, maar voor de tweede keer ook een Betuws Paasvuur! 🌟

Vanaf 19.00 uur zijn alle feestgangers Γ©n nieuwsgierige bezoekers welkom om het spectaculaire paasvuur te aanschouwen. Een prachtige traditie die nu ook in de Betuwe tot leven komt! πŸ”₯ En het beste van alles? Ook mensen zonder ticket zijn van harte welkom om mee te genieten!

Om 20.00 uur gaan de deuren van de tent open en barst het feest los! 🎢 Dit jaar hebben we een fantastische line-up voor jullie in petto, met niemand minder dan Vangrail op het podium! 🎸 Deze band, bekend van vele grote podia, staat garant voor een avond vol energie en entertainment die je niet snel zult vergeten!

Maar dat is nog niet alles! 🎀 Ammar zal ook een optreden verzorgen en de avond wordt knallend afgesloten door niemand minder dan de Beatcrooks! πŸ’₯ Tussendoor zorgt onze eigen DJ Mark, bekend van talloze edities De Nacht Van, voor de perfecte sfeer met zijn beats!

Mis dit spektakel niet en verzeker jezelf van een plekje op het feest van het jaar! Scoor snel je tickets en maak je klaar voor een avond vol feestvreugde, muziek en gezelligheid op het OntKeetEndt Paasfeest! πŸ₯³πŸŽ‰ #OntKeetEndt #Paasfeest #Traditie #Feest #Vangrail #Ammar #Beatcrooks #DJMark #Betuwe 🎢πŸ”₯

Artiesten

Vangrail XXL

Ammar

Beatcrooks

Prijzen

30 mrt 2024
Betalen met: Cash, Pinnen
Entree: € 15,00
Munt: € 2,75
Login om contact op te kunnen nemen met de organisatie.
Zoeken