Alle feesten

Dijkerhoeksfeest

Algemeen

21, 22, en 23 juni vindt het Dijkerhoeksfeest (nabij Holten) plaats. Een gezellig dorpsfeest voor jong en oud. Knallend de zomer in? Kom dan naar het Dijkerhoeksfeest! Artiesten zoals Altijd larstig en Rob gas d'r op, Livin'Room en Old Ni-js!

Vrijdagavond is er traditiegetrouw weer een revue, voor Dijkerhoekers en niet-Dijkerhoekers. De avond wordt afgesloten met een knallend optreden van de 100% Powerband. Zaterdagavond is er een gevarieerd muziekprogramma. DJ Sjors warmt de tent op. Daarna volgen een paar knallende livesets van Still Blue, afgelost door een spetterend optreden van DJ-act Altijd larstig en Rob Gasd'rop. En op zondag zorgen Livin'Room, Old Ni-js en Stoer ervoor dat dit weer een Dijkerhoeksfeest wordt dat we niet snel zullen vergeten. 

En het is niet alleen binnen in de tent gezellig. Ook buiten is er weer van alles te beleven. Sta jij het liefst in de tent, of drink je toch liever buiten bij de bar een biertje? En sta jij de hele middag bij de zweefmolen, of schiet je liever een magazijn leeg bij de schiettent? Op het Dijkerhoeksfeest kan het allemaal! 

Meer weten over het Dijkerhoeksfeest? 
Kijk dan op www.dijkerhoeksfeest.nl

The 100% Powerband

STILL BLUE

Altijd Larstig & Rob Gasd'rop

DJ Sjors

Livin'Room

Old Ni-js

Stoer

21 jun 2024
Betalen met: Cash, Pinnen
Muntprijs: € 2,50
22 jun 2024
Betalen met: Cash, Pinnen
Entree: € 10,00
Muntprijs: € 2,50
23 jun 2024
Betalen met: Cash, Pinnen
Muntprijs: € 2,50
Login om contact op te kunnen nemen met de organisatie.
Zoeken